VAD VI KAN ERBJUDA

Mat serveras från 11 varje dag vi har öppet!

Baren har fullständiga rättigheter och öppet dagligen från 11! Bistron är öppen till 23.00 varje fredag!

Självklart finns möjlighet till take-away!

Det går också att beställa mat för avhämtning. Tårtor, bröd och bakverk går att beställa i mån av tid och möjlighet utifrån allergier eller livsval. 

Kaffe/Te

Vi brygger kaffe från Guterost på perkulator. Te serverar vi Kränkus smaksatta teer och The Seventh Cups fina ekologiska teer. 


Kaffe/kränkute -  30:-

The seventh cup te - 35:-

Varm choklad - 30:-

Chailatte - 30:-

Iskaffe - 35:-

Iskaffe lyx - 40:-


KALLA DRYCKER

I vår cafékyl hittar ni bland annat kombucha tillverkad av de finaste ekologiska teer som finns - bryggt här på Gotland. Här finns läsk från Barlingbo, alkhoholfri öl från Burgsvik, äppel- och druvmust från Käbbes gård ett par mil bort för att nämna några. Lite exempel på dryck finns nedan.


Livli kombucha - 48:-

Barlingbo läsk/mineralvatten - 30:-

Smakis KRAV - 15:-

Äppelmust/Druvmust - 45:-

San Pellegrino - 25:-

CAFÈMENY

 Vi bakar allt från grunden själva i caféet så långt det är möjligt på ekologiska råvaror, och gärna gotländska sådana. 

Eftersom vi gör att själva från grunden vet vi därför precis vad allt innehåller. Vårt mål att att alla ska kunna fika oavsett livsval eller allergi. Utbudet varierar utifrån säsong.


Vi bakar även på beställning! NÅGONTING ATT ÄTA

Här serveras mat gjort på lokala råvaror i säsong. Sommartid sallad, vintertid soppa. Vi köper våra grönsaker framförallt från Winthers gård i Burs, Buters eko i Eskelhem och Löken & Bönan i Sproge. 


I caféet finns fikabröd som alla ska kunna äta. Vi bakar allt från grunden själva i caféet och vet därför precis vad allt innehåller. Vårt mål att att alla ska kunna fika oavsett livsval eller allergi. Vi bakar även på beställning! 


BARMENY

I baren hittar ni ett utbud av öl, cider, vin och drinkar. Vi har valt att endast servera gotländska ölsorter från flera lokala bryggerier. Likadant de spritsorter som finns är ett urval av de fantastiska produkter som tillverkas på Gotland. 


Självklart kan du prova några gotländska viner hos oss, men vi har också ett urval av viner från andra länder. Flertalet ekologiska viner. Det finns också cider från Österlen. 


Vill du bara ha ett glas med något tilltugg till går det såklart att ordna. I baren hittar ni en meny med enklare tilltugg såsom marconamandel, ö-chips, plockbricka, oliver och mycket mer.